En helt vanlig dag

Event och mässa

En dag med min väninna Anne på event i Stockholm. En dag med en del aktiviter. Mat på en turkisk restaurang och titt in på på två second-hand-butiker. Men målet var till ett Amazon event som vi var inbjudna till. Vi togs emot och fick välja ett varsit citat som vi satte fast på bröstet…Jag valde naturligtvis “jag vill bli snuskigt rik” och Anne valde “jag vill bygga ett imperium”. Träffade flera härliga människor med olika driv och mål i livet. Men alla var där för att få kunskap hur man kan bygga försäljning på Amazon. Vi har redan försäljning på Amazon men vi ville lära oss mera om deras marknadsföringskanaler.

Nu har vi vinter igen fast vi är inne i april, snopet när man väntar på värmen.

18 maj deltar jag med mitt företag på Stockholm beauty mässa då är flera franska företag inbjudna. Det kommer vara massa med folk som kommer besöka mässan och ni hittar mig ute i parken där jag kommer att bjuda på vårt pgoda kaffe Wendelins kaffe. Beställning på kaffet kommer man att kunna göra under dagen. Har ni inte hört talas om kaffet så kan jag berätta lite här. Kaffet är t.ex framröstad som Göteborgs godaste kaffe. Vi är hovleverantörer. Det är ett premiumkaffe och är mörkrostat till medium. Vi säljer både till företag och privatkunder.

Du hittar även Wendelins kaffe här

Ta er ner till mässan i maj och njut av en god kopp kaffe.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.