Uncategorized

Vegansk hudvård på alla vis

Att tänka på jordens välbefinnande genom att använda veganska produkter. Produkter som är så rena som dom kan bli och ej djurtestade. Är för många väldigt hållbart. Idag hittar många matprodukter men även hudvård. Vegansk hudvård är idag väldigt efterfrågat. Man vill ju veta att produkterna som man använder är rena och naturliga från skadliga ämnen.

Men vad är vegansk hudvård och har dom nån effekt för just den användning för just en viss produkt. T.ex en ansiktscream som är vegansk fyller den funktionen som creamen säger att den ska göra.

Om vi först svarar på den första frågan så är svaret – För att en produkt ska klassas som vegansk ska den inte innehålla några animalier och inte vara testad på djur i hela slutprodukten.

Svar på fråga 2 – Ofta är vegansk hudvård bättre eller lika bra som vanliga kända märken. Och fyller sin funktion.

Vi är många som ställer krav på vår hudvård. Och vi vill veta vad vi t.ex smörjer oss med. Och våra krav är att kunna använda hudvård som vi vet är bra för vår planet och vi vill ha fungerande hudvård som är hudvänlig och har funktion.

Själv är jag väldigt noga med vilka creamer jag smörjer mig med då jag oftas gör det varje dag för att återfukta min hud. Så tänker många med mig.

Hos Nordic Beauty Bar kan du köpa vegansk hudvård

Ta t.ex salt från Döda havet, det vet vi är väldigt bra för vår hud. Och denna produkt kan du köpa från Nordic Beauty Bar.

Purite Saltscrub En rengörande och stärkande skrubb som även innehåller grön lera. Läs mer om den!

Veoli Botanica ansiktspeeling – Den är berikad med hallon- och aprikosfröoljor och växtextrakt som effektivt lugnar huden och förhindrar irritation. Läs mer om den!

Sen har dom mycket annat att välja på både rengöring, creamer, oljor, scrub och för ögon och läppar

Vegansk hudvård
Vegansk hudvård

Nordic Beauty Bar har fri frakt från 299kr och dom skickar oftas samma dag. Leveranstiden är 1-3 dagar.

Nu efter vintertrött hud är det kanske dags att fylla på badrumsskåpet med hudvård som passar din hud och kommande månader med sol och värme. För beroende på året behöver våran hud olika sorters hudvård för att huden ska kännas spänstig och fräsch. Och Nordic Beauty Bar har ett stort sortiment av just vegansk hudvård som passar oss i vårt nordiska klimat. Själv ska jag kika mera på deras sortiment då jag behöver återfuktad creame.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *