En helt vanlig dag

Fiverr finns det duktiga frilansare

Tänkte jag skulle dela med mig hur jag har fått till min header. Fick en förfrågan om hur jag hade gjort skuggbilden. Nu är det så att jag delvis har gjort den själv med att lägga till bilden med boken och rosorna. Bilden med mig själv har jag fått hjälp med genom Fiverr.

Fiverr är en plattform som det finns massor med frilansare. Du kan få hjälp med det mesta genom dom. När jag skrev min bok fick jag hjälp från en duktig frilansare som gjorde omslaget till boken. Och dyrt var det inte. Visst du får betala en slant men inte dyrare än att du köper ett mål på McDonalds eller nån annan hamburgerkedja.På Fiverr finns det duktiga frilansare

Sök efter en frilansare som gör en header. Om du vill kan du skicka en förfrågan innan du skickar in ditt material och eventuellt önskemål vad headern ska förmedla. Sen tar det några dagar innan den är färdig. Och är du inte nöjd kan du be om ändringar eller få pengarna tillbaka. Själv skulle jag inte klara att göra headern som visas i min blogg. När omslaget gjordes så fick frilansaren ändra tills jag var nöjd. Jag visste vad jag ville förmedla genom bokomslaget. Även headern blev jag nöjd med. Och jag tyckte att den blev superbra. Kika in på Fiverr kanske du inte behöver hjälp med en header utan nånting annat.

Inspiring works made by top Fiverr freelancers

Nu ska jag baka en citronkaka sen blir det bänka sig framför TV resten av kvällen.

Ha det så gott alla sötnosar!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.