En helt vanlig dag

Jeans var ett tag sen jag hade

Idag kände för att bli en jeans tjej igen efter månader då jag inte använt jeans. Leta upp i garderoben och hitta ett par som jag kunde använda. Jag har antingen haft kjol eller sköna leggings det senaste tiden. Jag som alltid hade på mig jeans förr så det var riktigt skönt att få på sig ett par igen. Hittade en jeans shop HÄR

Dagen har gått undan idag fast jag steg upp så tidigt. Maken fixa spaghetti och köttfärssås medan Kaisu och jag tog det lugnt och vila på förmiddagen. Kaisu är otroligt trött idag men så har hon varit igång i flera dagar och med långa promenader.

 

Tidigt imorse så var det jakt på vildsvinen i våra krokar. Tycker det är så bra att dom har jakt på dom för det finns så många hos oss. Och träffa på dom vill man ju inte. Det panga rejält och man förstod att dom var ganska nära där vi bor. Vildsvinen är ända nackdelen och att dom är så många här. Men jag träffar gärna på Rådjuren och så klart fina fåglar på mina promenader. En och annan hare ser man också. Räv har jag inte träffat på ännu och inga ormar har jag sett och tur är väl det då jag inte gillar dom. Får se om jag har lika tur kommande säsong när varme kommer, ormarna kan gott hålla sig borta.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *