En helt vanlig dag,  Våran hund Chelsea

Första dagen och natten med Chelsea

Första dagen och natten med Chelsea 

Första dagen och natten gick förträffligt bra med Chelsea. Bilresan från Kisa gick superbra. Jag var lite orolig att hon skulle börja gnälla och gny eller bli åksjuk. Men Chelsea verkade tycka om att åka bil så det är nog ett plus i kanten. När hon inte sov bilen ville hon sitta i min famn eller undersöka baksätet eller titta ut genom fönstret.Första dagen och natten med Chelsea

När vi kom hem var hon så orädd och ville undersöka hela hennes nya hem. Hon hitta även ett gosedjur i form av en anka som ger ifrån sig ankljud när hon biter på den. Den tyckte hon verkligen om. Efter att undersökt hela hemmet var hon hungrig och trött. Så hon åt en hel skål med mat sen hitta hon fötöljen vår som är ganska låg och den kom hon upp i utan problem. Och somna naturligtvis i den.Första dagen och natten med Chelsea

Första dagen och natten med Chelsea

Sami och barnbarnen kom även och hälsa på för barnbarnen ville träffa Chelsea. Och Chelsea verkade inte rädd eller blev störd på något vis av högljudda barn som ville leka och kela med henne. Hon somna även fast barnbarnen var högljudda och med alla nya ljud.

Första dagen och natten med Chelsea

Natten med Chelsea

Natten gick också bra. Hon vaknade till på småtimmarna ett par gånger och gnydde lite då och sista gången vid fyra gick vi ut med henne så att hon fick kissa. Sen sov hon en stund till.

Nu är hon vaken och leker för fullt. Hon är ju valp så hon biter på allt hon kommer åt. Biter hon på nånting som hon inte ska bita på säger vi nej med lugn basröst och ger henne nånting annat som hon kan uppmärksamma henne.

Det ska bli roligt att börja träna henne med enkel vardagslydnad så som att hon ska börja förstå vad hon heter, sitta, ligg, nej osv innan vi ger oss in på svårare träning. Just nu är hon liten och otroligt nyfiken liten valp som vill undersöka allting.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *