En helt vanlig dag,  Våran hund Chelsea

En hjälpande hand i dessa svåra tider med corona

Hela veckan har jag haft fullt upp med Chelsea. Och under den här veckan har vi börjat med att lära känna varandra. Hon är smart och verkar bli en självständig hund. På andra dagen lärde hon sig att sitta fint och nu är hon tio veckor och vi fortsätter att lära henne vanlig vardagslydnad. Köket vet hon redan att det är där man får mat. Så så fort som vi börjar med att stöka där kommer hon dit för att vara med. Och kanske det vankas lite mat då. Matglad är hon.

Idag tänkte vi att vi skulle åka en sväng med henne så att vi kommer en bit bort från vår gård. För nu är det dags att låta henne känna på andra platser. Men det blir inte att socialisera henne med andra människor och hundar ännu på grund av dessa tider med Coronaviruset som härjar. Utan det får bli en lite längre härlig promenad på fina Johannesberg.

Corona virus som härjar

Corona

Det är så härligt att läsa om alla fina människor som på ett eller annat sett hjälper till i dessa svåra tider. Speciellt äldre behöver hjälp med att handla mat för det är många av våra fina äldre som inte kan göra det nu.

Många hjälpgrupper har startas och det visar på hur medmänskligheten och viljan att hjälpa tar fram det bästa i oss. Våra medmänniskor behöver en hjälpande hand. Själv har jag gått med i gruppen Handlingshjälpen Corona som finns på Facebook. Och den länken hittar du Här.   Och jag utmanar dig som är ung och frisk att gå med i gruppen. Alla behöver hjälpa till nu. En dag kanske du själv behöver hjälp. När du gjort det så kan du skriva ett inlägg vilken plats och område du kan hjälpa till på. Läs även dom övriga inläggen för det kanske finns nån som behöver hjälp där du bor. MINA BARN OCH SYSKONBARN TOG SJÄLV INISTATIV ATT BÖRJA HANDLA TILL MINA FÖRÄLDRAR SOM LIGGER I RISKGRUPPEN.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *