En helt vanlig dag

Happy new year

Tittar in snabbt här och önskar er alla.

Egentligen borde jag ta ett litet krafttag här hemma med att få undan lite och snygga upp. Men jag har jobbat hela dagen och sen mötte jag maken vid Media Markt direkt efter jobbet. Vi tittade på ny kyl/frys och diskmaskin nu när det var mellandagsrea. Men inte hitta vi nånting. Men det kommer väl en januari rea också eller? Efter det så tyckte han jag kunde åka hem så skulle han åka och köpa det som jag behöver till nyårsmiddagen. Det var så bussigt av min make som tyckte jag skulle åka hem och vila. Men så är min make han vet alltid när jag för trött eller för den delen behöver egen tid. Han är en väldigt omtänksam man. Landa för en timma sen här hemma och det första jag gjorde var att brygga mitt goda kaffe med bönor. Som jag avnjöt i min sköna soffa. Hämtar bara lite kraft sen ska jag nog få nån ordning i mitt hem.

2 Comments

  • wiper

    Det låter härligt med ny frys och kyl och det blir säkert mer rea. Du verkar precis som mig fått en omtänksam och hjälpsam man som tar del i allt. Det är en väldig trygghet att man ställer upp för varandra

    Jag önskar er båda ett Gott Nytt År

    kramar från Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *