Gamla saker och prylar

PRESENTERAR MIN SVENSKA LANTHUSBUTIK ONLINE

Hej! Jag är väldigt glad att få presentera dig för något jag har haft på gång ett tag.

Som ni kanske vet startade jag 2002 som säljare på TRADERA med antikviteter/Gamla föremål. Många av er har skrivit till mig under åren och bett om att få köpa en specifik vara eller undrat om jag kan komma över en speciellt föremål. – kanske för att du missat en auktion, eller kanske du älskade något så mycket, att du ville köpa det eller ge bort det till en älskad vän.

Och nu är det möjligt att göra just det! Jag är stolt och glad över att tillkännage lanseringen av My Gångholmen Country Home Butik!  Med favoritmärken och hantverkare, nu tillgängliga för dig som engångsköp var du än är i en stor del av världen. För första gången ger vi dig möjligheten att ge dig själv eller en vän några av våra mest populära, unika och gamla föremål.

Jag hoppas att du gillar det här nya elementet på min sida. Den nya butiken är bara ett litet tillägg, ett ställe att besöka när du vill köpa en liten godbit till dig själv eller välja en present till en vän.

För mer information om butiken, läs mer om den på My Gångholmen Country Home på vår FAQ-sida. Eller säg hej på mygangholmencountryhome@anitabirgitta.se

Kanske du älskar att använda fina rejäla linnehanddukar I ditt kök.

Eller gamla fina bruksföremål.

Och du som gillar att laga goda delikatesser så finns olika kopparformer för det t.ex denna aladåbform.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.