En helt vanlig dag

Innehållsrik söndag

Den här söndagen har jag verkligen hunnit med en hel del. Vakna till lagom tid och sov som en stock i natt. Därför hade jag väl en sån energi idag. Tidigt på morgonen så hjälpte jag en god vän med sin blogg. Hon har precis börjat att blogga på samma portal som jag. Så allting är nytt för henne och med flera andra bloggare. Hjälpte en tjej till på eftermiddagen. Men min vän Hannele hon kommer komma och besöka mig i början på juni när hon har semester. Ska bli superkul.

Men iallafall så har jag rensat en massa skräp och jag har putsat fönster fast bara på utsidan. Men det räckte gott och väl. Och i flera dagar så har testat olika header här på bloggen och fastna för den jag valde att ha.

Jag gjorde flera stycken men valet stod mellan dessa två.

Jo förresten så har jag en ny annonsör på bloggen Svensknätcasino dom kommer vara synlig i ett år framåt. Du har även möjlighet att annonsera här hos mig och få ut ditt budskap till mina läsare. Ta kontakt med mig så hittar vi en lösning som passar. Och alla är välkomna företag och bloggare.

Just nu pågår ett roligt och bra länkregn på portalen jag är på. Så alla ni som läser detta och är på Blogbiz. Passa på att få några länkar genom att delta. Bra för SEO optimering. Och är du inte med i gruppen på FB så passa även på att gå med i den HÄR

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *