En helt vanlig dag

Vår fotomodell fastnar på bild

Igår var vi på promenad till Västerås CITY och strövade runt med Chelsea. Man märkte igår att det var mera folk i rörelse än bara för en vecka tillbaka. Skönt var det iallafall när vädret var så där behagligt varmt. Det gick väldigt sakta då Chelsea inte har varit bland så mycket folk under tiden som alla höll sig hemma. Det gjorde att hon hela tiden försökte gömma sig bakom våra ben eller så stannade hon typ var tredje meter då det kom nån gående eller på cykel. Nu hoppas jag att vi verkligen kommer igång med socialiseringen. Hon har ett feromoner halsband för att hon ska känna sig trygg och modig. Men igår gick det inte alls. Halsbandet ska hon tills hon är sex månader. Och har hon inte blivit modigare får vi köpa ett nytt.

Vår Fotomodell

Vi var även nere vid tullhuset och ströva runt lite och titta på båtar. Där gick det lättare för Chelsea och hon fick dricka vatten för hon var väldigt törstig. Vi tar väldigt många bilder henne och för det mesta så poserar hon vackert så att det blir väldigt bra bilder. Det är nästan så jag tror att hon fattar att hon hamnar på bild…Våran fina fotomodell!Fotomodell

Fotomodell

Fotomodell

Fotomodell

 

Imorgon ska jag till Eskilstuna på ett hembesök tidigt på morgonen och när jag kommer tillbaka ska jag sitta och jobba några timmar. Dagarna går så fort just nu så jag tycker att mitt hem har blivit lidande. Sen saknar jag att ha mattor på golven. Men just nu är det ingen idé att ha det även om Chelsea är rumsren. Men tror att mattor kan bli intressant för henne att tugga på. Så vi väntar ett tag till med att lägga mattor på golvet.

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *