Trädgård

Inspiration i trädgården

Vädret blev riktigt skapligt idag. Har varit igång hela dagen i trädgården. Titta på trädgårdsinspiration på pinterest på förmiddagen för att få lite idéer. Checkade marketplace och hittade en hylla som passar perfekt i trädgården. Åkte och köpte kom hem och målade den. Nu står den under ena paviljongen. Fixade med en pallstege som jag länge tänkt skulle kunna komma till nytta i trädgården. Den är vackert vintage sliten och med sliten grön färg. Passade perfekt i hörnet utanför paviljongen.

På onsdag säljer Lidl perenner som jag tänkte skulle köpa och några andra sommarblommor till hyllan som jag målade. För nu står den tom på blommor och prylar. Så när jag är färdig med den ska jag visar er. Nu får ni titta på min pallstege hur jag dekorerarde den.

Penséer och pelargoner blev det i blomväg. En kanna med grismotiv och såklart love skylten. Och en sliten korg på sidan. Mer behöver man inte för att få ett lanligt intryck.

Mamma var hem till sin gård idag och hade grävt upp massor med blommor till mina rabatter. Så nu håller hon på att plantera alla växter som hon tog med. Det kommer bli härligt fint i min trädgård.

Men nu ska jag brygga lite kaffe så att vi kan pausa en liten stund. Fler idéer kommer säkert komma i framtiden för sommaren har knappt börjat

Med små medel

Med små medel kan du få ett lantlig trädgård. Massor med växter, slitna gamla krukor och gärna även i zink i olika former. Stegar och hyllor och inte minst flera trevliga sittplatser.

Titta gärna på olika sociala medier. Pinterest är en väldigt bra plattform när man söker inspiration för olika projekt. Oftas när jag letar efter nånting så hittar jag det just på Pinterest. Och man kan spara ner bilderna så att man kan gå tillbaka och titta på dom.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *