En helt vanlig dag,  Trädgård

Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig

Jag är inte sämre att jag kan ändra mig. Och det gjorde jag igår då vi börja måla staketet. Fortfarande målar vi det i beige färg men stolparna blir i grekisk blå. Staketet vid trappan blir blå. Och då fick min make sin vilja fram också. Han älskar den blå färg och Grekland också naturligtvis då vi har semestrat många gånger där. Det är mycket att måla. Målade 5 och halv sektion igår och det är lika mycket kvar på första strykningen. Sen är det baksidan också så vi har nog att göra med målningen. Vi målar inte med de traditionella färgkombinationer så som rött och vitt utan vi är nog mera vågade i våra färgval. Men det är vi som ska tycka om det och sen får ju andra tycka annat.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *