En helt vanlig dag

Gårdagens projekt hos oss

Sitter och njuter mitt morgonkaffe på ena altan och redan gassande varmt. Lär bli en otrolig het solig sommardag idag. Gårdagen gick i en väldans fart. Vi laserade trappan in till vårt hus i vit lasyr. Vet inte om färgvalet var det bästa med tanke på vinteråret som medför snö och slask. Men fan vad snyggt det blev (ursäkta min svordom). Jag är så nöjd. Och i fredags kom vårt tak till paviljongen som jag stylat tidigare i veckan. Men oj vilket bök det var att få det på plats. Fast storleken var rätt så var vi ändå tvungna att kapa 1cm på varje stång och då blev passformen perfekt.

Funderar på att köpa ett till tak i reserv för hur många år håller ett paviljongtak. Inte så många år skulle jag tro.Vill inte komma i det läge att vårt paviljongtak går ur sortimentet för det är mera bök med att köpa ny paviljong. Och jag gillar vårt som har ståbord i varje hörn där jag brukar placera pelargoner. Sen finns det ringar som man kan hänga blomamplar i varje hörn. Men det har jag inte gjort i år.

Idag mot kvällskvisten ska vi nog börja måla staket. Och det blir inte i en blå färg som jag hade tänkt. Utan jag hitta snygga beiga färger till Rea pris på Happy Home till 20 kr litern och fick tag på 20 liter. Så måla staket för hela slanten blir det på kvällskvisten. Nu ska jag bara fortsätta njuta denna underbara morgon och lyssna till till sommarens ljud av fågelkvitter och bisurr.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *