En helt vanlig dag

Juldagsmorgonen är skön i min ensamhet

Juldagsmorgonen

God fortsättning på julhelgen. Tyckte att timmarna gick fort i går på julafton. Det gottades i allt överflöd och med trevlig samvaro. Idag är det juldagen och då ska det julbastas. Det ska bli så skönt. Sköna juldagen ska vi fortsätta med firande och bara ta det lugnt för denna dag är till för avkoppling och fortsätta med att gotta oss. Just nu ligger familjen och sover och kommer att göra ett par timmar till. Jag däremot var uppe vid sex tiden och njöt till julmorgon kaffe. Tycker det är skönt med min ensamhet på juldagsmorgonen. Plockar undan med lite från stöket igår.

Sent igår kväll när brasan brunnit ut och tröttheten börjades kännas vid. Jag då var dags att krypa till sängs mitt i natten.

Juldagsmorgon

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *