En helt vanlig dag

Lucia fika, julbord, julfest och samarbete

Har ni fått Lucia fika. Min make har som tradition att hämta hem Lussekatter på denna dag. Så nu på kvällskvisten unna vi oss en behövlig Lucia fika.

Tidigare i veckan var jag på julfest som min arbetsgivare anordnade. Vi var ganska många som deltog. Och maten togs från catringföretaget 2Ess Catering som har sitt säte i Irsta strax utanför Västerås. Maten var jättegod och proppmätt blev man.

Lucia fika

Lucia fika

Och imorgon ska jag på ett julbord i Hallstahammar som även är ett samarbete som jag kommer skriva mer om inom dom närmaste dagarna. Hade även här på kvällen ett samtal med en kvinna. Ett intressant samtal. Kan inte säga så mycket om det samtalet just nu bara att det handlar om min blogg och att det är ett pilotprojekt.

Annars har denna Luciadag varit väldigt tröttsam för mig då jag inte kände mig i toppform. Men ser fram emot morgondagen med julbordet och samarbetet. Kommer även till detta samarbete ha med mig fotograf Nikoui.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.