En helt vanlig dag

Julpynt inför den stora dagen

När det kommer till julpynt så är lagom det som jag tycker bäst om. Troligtvis för när barnen var små julpynta jag mycket. Kom hem från jobbet och började lite med julpynt. Tog fram förra helgen till lilla jul. Och tänkte då att mer behövs inte. Men så kom lite julfeelings fram här under kvällen. Så jag började rota i mina gömmor. Hade absolut inte tänkt att jag skulle ha julgardiner i vardagsrummet men det bidde så. Hitta gamla julgardiner med kuddfodral så i all hast bytte jag till dom. Men fortfarande tycker jag det är lagom. Vad tycker ni? Brukar ni pynta mycket eller är ni som jag som tycker lagom är bäst.

En vit julstjärna i fönstret kom också fram. Men det tycker jag är ett måste att ha i fönstret. 
Julgardinerna och kuddfodral är så där lagom juligt. Tomtar och snögubbar tycker jag inte om julgardiner. 

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *