En helt vanlig dag

Nya jobbet och Postnord

Väldigt intensiv vecka på nya jobbet på Sector Alarm. Men väldigt kul. Ingen dag har varit den andra lik. Sen träffar man många trevliga människor i mitt arbete som säkerhetskonsult plus så tycker jag det är jätteroligt att jobba med yngre kollegor. Min vecka gick superbra faktiskt lite över min förväntan och då var det bara min första vecka. På det här jobbet finns det inga begränsningar utan bara att ha kul och naturligtvis leverera sitt bästa då kan man komma långt på detta jobb. Så imorgon har jag planerat att gå ut och jobba om inget annat kommer i mellan.

Postnord i sitt nötskal

Efter mycket om och men fick jag min skrivare för två dagar sen som jag väntat på i flera veckor. Postnord påstod att dom tappat bort mitt paket på 7 kilo. Men det tror jag vad jag vill på för antagligen har den blivit stulen för hur kan man tappa bort ett paket på så många kilo. Men det är väl Postnord i ett nötskal. Men det ordnade sig samma dag som jag skulle göra en reklamation hos Media markt när jag ringde till dom. Jag fick åka till butiken och lösa ut en ny skrivare. Det kallar jag superbra kundbemötande. Så tummen upp för dom. Installerade skrivaren både på datorn och mobilen och fixade i ordning min lilla skrivarhörna.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.