Uncategorized

WordPress har jag flyttat till -Spännande och skrämmande

HÖST

Idag tog jag beslutet att flytta till egen wordpress. Webbadressen är detsamma bara att nu finns jag inte på nån portal. Samtidigt som det känns spännande så är det lite skrämmande också. För nu är det upp till mig med både seo och den tekniska biten. Men det är inte första gången som jag har egen wordpress. Lite kul är det iallafall. Sen kommer jag även vara behjälplig och arbeta lite för blogbiz. Min tid som jag blogga på Blogbiz har varit väldigt roligt plus att jag fått träffa massor med härliga människor.

Märkte direkt nu i skrivande stund att allt är lite annorlunda. Men jag är ju den som inte brukar ha svårt med det tekniska utan jag tycker det är jävligt skoj. För man lär sig nya bitar hela tiden. Mina betalinlägg finns även här. Och som ni vet så finns varje kapitel av min debutbok att öppna för några få kronor för den som vill läsa den. Det som jag blev lite besviken på med flytten var att mina utvalda bilder inte kom med.

Visst gick veckan fort, fredag blev det på två röda sekunder. Imorgon jobbar jag då oktober är en månad då vi jobbar lite extra. Finns lite arbete på gården med att kratta ek löv men det får vi göra mellan arbetspasset. Sen tycker jag det är så vackert när gräsmattan är täckt av alla fina löven med dess färger.

Fortsätter med jobb i wordpress

WordPress
Fina ek löv

Kvällen här! så jag fortsätter här och ska kolla in min wordpress laddar ner några plugin. Tar säkert några dagar innan jag har alla funktioner klara på min blogg men det kommer bli bra är jag säker på. Tyck gärna till kanske ni saknar nånting på min blogg eller vill se mera av hojta bara till så ska vi se om jag kan fixa det ni önskar.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *