Uncategorized

Öland är ett måste för mig

Att åka bort på semester är ju väldigt gott och skönt för återhämtning och själen. Livet fortsätter efter en semester och du ska klara vinteråret med minnen från din semester du var på. Vi har varit på Öland en vecka och tältat och haft det så härligt och skönt. Och det var väldigt roligt för Chelsea som hade vilda kaniner i nästan varje buske. Har gått på många strövstigar och promenerat i flera kilometer varje dag. Vi har ju varit många gånger på Öland men varje gång upptäcker vi något nytt t.ex nya strövstigar i naturreservat och vid havet. För mig har Öland varit en viktig plats åka till på semester oavsett hur många dagar som man är där. Det viktigaste för mig är att jag har och får en känsla när jag är där som liknar en andlig känsla samt att jag får ro i själen. Det gör att jag får väldigt bra återhämtning och orkar med vardagen som man möter när man kommer hem.

Nu är vi hemma igen efter den sköna veckan med härligt soligt väder. Kom hem på natten till onsdag. Så idag ska jag iväg och få min andra dos sen är man full vaccinerad. Blir nu i dagarna att börja måla staket som vi inte hann göra förra sommaren. Men kraft och ork finns det efter vistelsen på Öland.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *