Samarbeten

Projektarbeten med hanteringssystem

Jag är en person som alltid håller på med projektarbeten både privat och i arbete. Att alltid ha ett projekt igång så har det alltid sett ut för mig. Och så är det att man kan ha personliga eller arbetsrelaterade projekt. Och är man flera i ett projekt krävs det att man arbetar efter ett projektshanteringssystem för att alla ska komma till samma mål. Med ett hanteringssystem är det lättare att få till bättre samarbete för att nå målet. Att alla i projektet vet vad man ska göra för att driva projektet framåt.

Projektarbeten

Trädgårdsprojekt

Under vår och tidig sommar så arbeta vi 3 personen i min trädgård. Projektarbetet var att få till olika temarum i den. Jag var den som skissade upp trädgården så som jag tänkte mig att den skulle se ut. Experten på blommor och växten hade till val att välja växter med olika blomningsstider. Så att det alltid skulle finnas blommande blommor under hela säsongen. Och den tredje personen hade att förbereda trädgården med grävning och rensning.

När all förberedelserna var färdiga så börja vi tillsammans anlägga trädgården efter allt arbete som blev bestämt i projektet. Vi gjorde iordning en badplats, ett franskt rum och vi gjorde även olika sittplatser i dom olika rummen. Det som är kvar att göra är att anlägga en sommaräng med vildblommor. Det kommer att göras då det blir mera fukt i marken i början på hösten.

Men under projektarbetets gång var det också att köpa och leta efter de växter som vi bestämde oss för och även all trädgårdsinredning från sittgrupper till trädgårdskonst och det gjorde vi tillsammans. Vi hade många idéer och fick mycket inspiration av varandra plus att läsa många trädgårdsböcker och slutresultatet blev vi alla mycket nöjda. Det roliga med projektarbeten är oftas att allt samarbeten.

Canea är ett företag som ni kan anlita när ni ska börja arbeta I projekt. Dom styr upp en process för er. Dom har projekt med funktioner för bland annat:

  • Projektrum
  • Projektmodell
  • Tidplanering
  • Lägesrapportering
  • Mallprojekt

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *