En helt vanlig dag

Pynt är så mysigt till advent

Snart är första advent till ända och dagen har varit så skön och härlig. Gårdagens firande med barnbarnen tog ut sin rätt på mig idag då vi kom hem ganska så sent på kvällen. Så ingen julmarknad idag heller då jag beslöt att fixa lite med advent pynt. Julstjärnan har kommit upp i köket. Men hitta ingen till vardagsrummet. Brukar alltid lägga allt pynt på en plats men tydligen har jag inte gjort det förra året. Antingen får jag leta mera efter julstjärnan för den måste ligga nånstans eller så får jag köpa en ny. Baka en sockerkaka med saffran på eftermiddagen som vi hade till kvällsfikat. Hur gott som helst. Jag brukar testa nya smaker när jag bakar sockerkaka och med saffran blev det med lite julsmaker och enkelt att låta saffran lösas upp när du smälter smöret.

Ha nu en fortsatt fin första Advent jag ska fixa lite till med pyntet. Pynt

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.