Samarbeten

Reklamprodukter och Profilprodukter från Krokodilprofil

Nu har mitt företag varit igång i ett helt år. Ett år som har varit väldigt innehållsrikt med flera evenemang så som utställningar och julmarknader samt vanlig försäljning via webbshoppen. Evenemangen har varit väldigt roligt att delta I. Med stora förberedelser med att synas på ett utmärkande sätt med reklamprodukter har även mitt mitt företag blivit synligt med. Och I nästa vecka står vi på ytterligare ett evemang i Stockholm. Där kommer vi bjuda besökare på kaffe med muggar med våran logga på. Ett evenemang som förväntas komma ett stort besökarantal.

Jag anser att ett företag utöver marknadsföring via sociala medier och google även kan synas på ett proffsigt sett via profilprodukter. I stort sätt kan du trycka på dom flesta produkter. Allt från kläder, prylar för kontor och godis är ett bra marknadsföringssätt att synas på.

Är du t.ex på ett evenemang kan du ge bort till besökarna visitkort, pennor med din logga, bjuda dryck i pappersmuggar. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad du kan göra. Det är A och O att synas på marknaden med ditt företag. Och då är profilprodukter ett bra sätt att göra det på.

PROFILPRODUKTER OCH REKLAMPRODUKTER FRÅN KROKODILPROFIL

Reklamprodukter

Detta företag är ett ungt företag som sysslar med profilprodukter och reklamprodukter. Detta svenska företag är svenskt men har även ett kontor i Kina. Dom trycker produkterna i Sverige, Kina och övriga Europa. På så sätt kan dom trycka på de flesta produkter som finns på marknaden. Screentryck, digitaltryck, transfertryck, brodyr, doming och lasergravyr kan göras i deras tryckerier.

Enklaste sättet att beställa från Krokodilprofil är att maila eller att ringa dom på telefon. Det går även bra att beställa via deras hemsida. Ni få en offert och en korrektur på det ni önskar som ni kan i slutändan godkänna när ni är nöjda innan produktionen körs igång.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *