Samarbeten

Segla I Kroatien med More Sailing -En oförglömlig resa

Ligger och slumrar med ögonen halvöppna. Är sån skön känsla av att bara ligga där i sängen och drömma sig bort. Drömmer om den där seglingsresan som aldrig blivit av och åren som nu gått. Men på två röda sekunder flyger jag upp ur sängen och inser att idag är det första dagen på min drömresa att få segla på de 7 haven. En dröm som jag inser kommer bli verklighet. Ok de 7 haven var väl en överdrift men jag skulle få segla i Kroatien. Och det är ju lika bra och spännande för en person som aldrig seglat förrut. Visst var jag van vid havet och båtlivet men aldrig haft nöjet att få segla.

Drömmen att segla

Drömmen om att få segla kom till mig redan som barnsben. Jag var van vid robåtar med en liten snurra. För jag var ofta med och fiska med de äldre och på helger var vi ofta på nån holme och hade picknick vid holmar runt Hangö. Jag missade t.ex aldrig en Hangö regatta. Det var väldigt spännande att se på alla seglarbåtar som tävlade där i min hemstad Hangö. Så föddes min dröm och den har följt mig hittills hela livet.

Jag står där mitt på golvet i mitt sovrum och inser att min dröm är på riktigt. Äntligen skulle jag få segla och i flera dagar. Det är många känslor som kommer medan jag står där mitt på golvet och darrar av lycka och en känsla av spänning…Jag skulle ta mig till avrese destinationen. Jag skulle äntligen få segla och min dröm skulle gå i uppfyllelse.

Hur historien fortsätter kan bara ni fina läsare fylla i det är bara din fantasi som sätter begränsningar. Kanske har ni en liknande dröm om att få segla. De flesta drömmar är till att förverkliga och att segla är inte en omöjlig dröm utan en dröm som kan bli verklighet för alla med More Sailing.

Segla med More Sailing

More Sailing har skräddarsydda seglarresor för både den kunniga seglaren men även för den som har ingen erfarenhet. Här kan ni vara ett gäng av vänner eller varför inte en seglarresa för familjen. Man kan välja med eller utan besättning. Finns flera seglarresor att välja på och segla I Kroatien är en av dom. Det blir hög tid att boka seglarresan inför kommande sommar. Och det första man kan göra är att beställa hem deras katalog gratis. Den kan man bläddra igenom och läsa om alla resor innan man beställer en resa som passar.

Kroatien

Upplev Kroatien både till havs med dess kristallgröna färg på vattnet och på land. Njut av god mat och sevärdheter. Och tycker man att Kroatien inte verkar lockande finns det flera andra seglarresor att välja på. Kanske slå på riktigt stort och segla i Karibien. Valet är ditt. Men oavsett vad du väljer kommer det bli en annorlunda resa och en resa som kommer bli oförglömlig. Bocka av en dröm till genom att segla med More Sailing. Känn känslan av att göra drömmar till verklighet.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.