Uncategorized

Söker du efter en butik som har allt även loppis?

Snart kommer Anitas konst finnas hos Livskällan i Uppsala.

I Uppsala finns det ett stort utbud av loppisbutiker som erbjuder allt från vintagekläder och möbler till antikviteter och prylar av alla dess slag. För den som älskar att fynda och leta efter unika skatter är dessa butiker en riktig guldgruva.

En av de mest populära loppisbutikerna i Uppsala är Gå & Fika Loppis på Salabacke. Här kan besökare hitta allt från retrokläder och böcker till porslin och möbler. Butiken är öppen flera dagar i veckan och lockar många besökare som gärna spenderar timmar på att leta igenom det stora utbudet.

En annan populär loppisbutik i Uppsala är Loppisen på Kungsängen. Butiken ligger i en gammal militäranläggning och erbjuder allt från möbler och lampor till konst och kläder. Besökare kan även njuta av en kaffe eller fika på plats medan de spanar in de olika fynden.

Ett annat ställe att besöka för den som är ute efter loppisfynd i Uppsala är IOGT-NTO:s Second Hand på Dragarbrunnsgatan. Här finns allt från kläder och accessoarer till böcker och leksaker. Butiken drivs av ideella krafter och intäkterna går till IOGT-NTO:s verksamhet.

För den som är ute efter antika och mer exklusiva ting är L’insolite Loppis på Dalgatan ett bra alternativ. Här kan besökare hitta allt från konst och design till vintagekläder och smycken. Butiken är även känd för sitt trevliga och kunniga personal som gärna hjälper till att hitta det perfekta fyndet. Du kan också besöka tant Elsas loppis om du vill köpa loppis och second hand online.

Oavsett vad man är ute efter finns det gott om loppisbutiker att besöka i Uppsala. Från små och mysiga butiker till större och mer exklusiva butiker det finns något för alla smaker och plånböcker. Så ge dig ut på jakt efter unika skatter och fynd i Uppsalas många loppisbutiker!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *