En helt vanlig dag

Spännande helg

Tydligen så växer bloggportalen Blogbiz som jag bloggar ifrån. Det är många som vill blogga här och det är väldigt roligt med många seriösa bloggare som vill bli en del av Blogbiz. Nu har ju haft turen att vara med i ett pilotprojekt på grund av att jag är en trogen Blogbiz bloggare. Ni har säkert märkt att jag har betal inlägg på min blogg och detta projekt kommer att pågå i ett par veckor innan det är moget för den stora lanseringen. Det är helt nytt med det här att ha betal inlägg på bloggen och det är många som låser upp inläggen. Jag har skrivit några inlägg och har även min bok som jag lägger upp ett inlägg i veckan. Och jag hoppas att ni uppskattar mina betal inlägg som jag skriver. Jag har fått förfrågan om detta projekt och det verkar som det är flera bloggare som är intresserade av betal inlägg. Min blogg kommer aldrig att ha bara betal inlägg utan det kommer finnas mest vanliga inlägg och ett och annat betal inlägg.

Nu intar jag en välförtjänt helg. Är precis ny bastad och idag var det extra skönt. Känner mig faktisk väldigt relaxad och avslappnad. Så avslappnad och nervarvad och ser framemot denna kommande helg som är uppbokad.

Tinga en valp

Imorgon åker maken och jag tur och retur cirka 600km för att titta och eventuellt tinga en valp. Det fanns sex tikar förra helgen. Nu vet jag inte hur många som är kvar. Men fick adressen idag så då kanske det finns några kvar. För det skulle vara roligt om det var några kvar och kunna välja. Utifrån hur valpen verkar vara. Vill ha en valp som är framåt och som är orädd och lekfull. Så det ska bli roligt att åka iväg i morgon bitti och kanske vi tingar en valp.

Namn till en liten hundtjej

Ja vi har nog funderat på namn och det är jättesvårt. Våra hundar som vi haft förmånen leva med har haft namnen Tictac, Dino och Kaisu. Har ni några förslag med ett namn som ni tycker skulle passa en en tjej blandis av Slovensky kopov och Karelsk björnhund. Förslag uppskattas. Chelsea är ett namn som vi funderat på men jag önskar fler förslag så bomba mig med namn.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *