Samarbeten

Värt att kika på Lumo energi vid nytt elavtal

Att välja elbolag kan vara lite knepigt med alla elavtal som finns på marknaden. Nu när kylan har kommit då kanske man börjar titta över sitt elavtal och börjar kolla runt om man kan få det billigare än vad man har det idag. Har man ett normalt stort hus då vet vi att huset drar en hel del el för att hålla värmen i huset förutom den vanliga hushållsel. Så det kan vara idé att titta runt på elmarknaden. Och att välja ett mindre elbolag med lägre elpriser kan du spara åtskilliga kronor i plånboken.

Att teckna elavtal med ett mindre elbolag

Lumo energi elavtal är ett ganska nystartat elbolag som kan vara värt att kika på. Det är ett litet familjärt elbolag som sätter kunden i focus. Har du nån fråga eller fundering svarar dom med tydliga och lättförståeligt svar. Dom har även billig elpris och sköter all flytt från ditt nuvarande elbolag när du tecknar avtal hos dom. Dom har en hemsida med mycket information på. Det är värt att titta på den. Den är även lätt att navigera på.

Lumo energi startade 2015 så det är väldigt Ungt elbolag men bör inte räknas bort. Då dom är konkurrenskraftiga med elavtalen som dom erbjuder. Väljer du en större känt elbolag får du troligtvis betala lite mera. Och att välja ett mindre elbolag kan ha många fördelar förrutom att dom alltid finns till hands vid frågor och funderingar.

Själva bor vi i ett medelstort hus och har valt bort större kända elbolag med oftas krångliga och högre elpriser. Det ska vara enkelt att förstå elavtalen och priset ska vara i rimlig nivå. För man vill ju betala för det man får och inte en massa konstiga tillägg och påslag. Så gör som många andra…titta runt på mindre elbolag och börja med Lumo energi.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.