En helt vanlig dag

Bil – min bil med marknadsföring

Igår var jag och tvättade min bil och idag tycker jag den ser dammig ut. Men bor man ute på landet är det svårt att ha den ren hela tiden. Dekalerna hämta jag ut idag med min bloggadress. Torka av bilen där texten skulle fästas och sen var det bara att klistra fast den. Trodde det skulle vara svårt att få dit den men med lite tålamod gick det, fast på passagerarsidan kom den lite snett men då var den redan fast när jag upptäckte det. Men det gör inte så mycket för jag tycker att helheten blev bra. Och den vita texten syns väldigt bra. När jag köper ny bil inom en snar framtid får jag beställa nya dekaler för min bil går nog snart på sista versen.

Visst blev det WOW!

Nu ska jag ta en sväng in till stan för vi har glömt att köpa mjölk hem. Mjölk måste finnas hemma då jag dricker en hel del kaffe och då gärna med en skvätt mjölk i. Tror att det lite lindrar magen att ha mjölk i kaffet. Naturligtvis kör jag min bil in till stan.. Känns lite spännande faktiskt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *