En helt vanlig dag

Adventskaffe och våran Kaisu

Idag blev det adventskaffe hos syster Pia inne i lilla staden en stund på eftermiddagen. Hon hade bakat både lussekatter och muffins och sen bjöd hon på små godsaker som choklad och nötpraliner. Blev en trevlig pratstund då vi inte träffas så ofta. Men allt har sitt slut och strax efter fyra var det dags att börja köra hemåt då Kaisu troligen vänta på oss.

Nu blir det tuffa veckor för mig fram till jul. Mina kunder vill ju ha extra städat inför jul och mellan arbete och all julpyssel så kan jag bara se att det blir tufft. Planerar till nästa helg att göra jullådor så har jag iallafall dom färdiga. Sen kommer julbaket också eller ska man bli så lat i år att man köper färdigt? Vill ju också kunna njuta i julmånaden och inte känna nån stress även om jag har blivit bättre med att stressa ner inför jul för julen kommer vare sig du vill eller inte.

När vi kommer hem så berättar våran son att han kände en knöl på Kaisu bröst. Ååååå min gud vad oroliga vi blev för vi var också kände efter och mycket riktigt så är det en ganska stor knöl som inte ska vara där. Hon verkar inte ha ont men vi bör nog ha uppsikt på henne och försvinner den inte så blir det veterinären som får att kolla henne.

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.