En helt vanlig dag

Orber

Hejsan fina måndag och på er alla. Hoppas ni får en fin dag.

Kommer ni ihåg att jag har skickat in min bild för analys? Nu har svaret kommit…kanske inte riktigt vad jag förväntade mig men ändå delvis.

Har ni hört talas om orber och har ni sett nån nångång? Orber är små ljussken som man kan se på bilder ibland sägs att det är änglar eller andar som visar sig. Själv blev jag lite förbryllad när jag såg fotot då dessa sken visade sig på skuggsidan av mig och jag kunde snabbt konstatera att det inte var damm i kameralinsen. Det som jag vill gärna tro på är att de är orber och som analysen visade sig att det var. Men det som jag även fick till svar var en avläsning som löd så här på engelska.

​This feels like two angels are with you here one is you guardian angel and another is angel of healing – you are being assured that you are loved and that you need to let go of whatever no longer serves you ans know that something much better is on its way,you also need to heal your heart and be open to new things at this moment.

Visst låter det spännande men samtidigt som jag behöver jobba lite med mig själv. Men i slutändan är det upp till mig själv vad jag ska tro på. Väljer jag att det är  orber eller damm?

 

29 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *