Uncategorized

Dagarna går undan

Dagarna går undan nu och jag har varit väldigt upptagen. Två gånger har jag varit till Uppsala under de två senaste veckorna. Där har jag träffat tjejerna då vi har gått igenom Amazon programmet. Då vi kommer att utöka vår verksamhet dit också. Trevliga och lärorika dagar har det varit. Anne bjöd båda gångerna på god mat och alla frossa i den. Idag ska jag köra till återvinningen med en massa skräp som vi samlat på oss. I fredags packa min make och jag lite öl och snacks i ryggsäcken och lite gott till Chelsea och begav oss ut på en lång promenad i vår omgivning. 2,5 timma var vi ute och kom tillbaka halv elva på kvällen. Trötta men med välbehag kände vi oss. Och Chelsea var supertrött. Gäststugan ska ställas iordning under ett par dagar. Och jag ska även till Uppsala inom dom närmaste dagarna då jag ska besöka en kund och ställa iordning våra produkter i deras butik. Så visst går dagarna undan men det är väl så det ska vara när man har fullt upp.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *