Samarbeten

Travel2 har konferensresor utomlands

Kickoff eller konferensresor brukar vara väldigt roligt att delta i. Och det är många företag som anordnar dessa för sina medarbetare och för en nystart för företaget varje år. Ett gemensamt tema inför det nya året och framtiden brukar ligga på bordet. Många företag tar steget lite längre och anordnar dessa konferensresor utomlands. Då slår man ihop både nytta och nöje för sina medarbetare. Gemenskap är viktigt på ett företag. Och konferensresor skapar för sina medarbetare att man jobbar mot samma mål i företaget. Man lär även känna varandra lite bättre då man kommer att umgås med varandra med nöje också. Men framförallt företag som anordnar konferensresor är måna om sina medarbetare och ser dynamiken i dom. Och förstår att medarbetarna är företaget.

Travel2 – Konferensresor

Travel2

Travel2 syr ihop eran konferensresa efter erat behov och önskemål. Dom har inga färdiga mallar. Utan dom syr ihop resan så som ni vill ha det och önskar.

Vart ni väljer att resa till så kommer ni få uppleva ny kultur, arkitektur, landets historia, ni kommer äta det lokala köket och dricka vinet och möta människor. Tavel2 bjuder ofta på något överraskande på dessa konferensresor. Det kommer att finnas massor med aktiviter och platser att besöka. Dom har förmånliga priser på er konferensresa. Och vill ni chartra ett eget plan? Så går det jättebra, för det kan dom även ordna. Inget är omöjligt för Travel2. Och det finns många platser i Europa och I övriga världen att välja för eran konferensresa. Travel2 arbetar utan mellanhänder så på så vis får ditt företag bästa pris. Och konferensresor utomlands är inte dyrare än att du skulle anordna den här hemma i Sverige. Utan det ni för är en oförglömlig resa och gemensamma minnen samt ny kultur för platsen ni väljer att åka till för företaget och medarbetarna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *