En helt vanlig dag

Doftljus med härlig doft

Doftljus, doftljus med en härlig doft är ett måste i vårat hem. Älskar doftljus då dom sprider så god ljuvlig doft. Både maken och jag brukar titt som tätt köpa på oss doftljus. Igår hitta maken två stycken med finaste guldtext Smile och LIFE is beautiful. Dessa doftljus med en härlig doft är köpta på Rusta. Och jag blir ju så glad när han kommer hem med finaste doftljus. Så nu kommer julen dofta härligt gott tillsammans med all annan juldoft.

Kunde inte hålla mig, men jag måste bara visa almanackan som vi fick av Sami och Sofia på våra två barnbarn. Normalt så brukar jag inte visa bilder på min familj då dom inte vill figurerar offentlig i min blogg och det får jag respektera.  Men Stella är fortfarande baby och hennes utseende kommer förändras med tiden och sen visar jag en bild på Liam när han har studentmössa och stora solglasögon på sig. Sofia vet verkligen vad jag tycker om att få och denna tidiga julklapp bara älskar jag för nu får jag titta hela kommande år på dom i den fina almanackan. 

I år tänkte jag duka julbordet med min finaste gamla servis. Tror den är från 40-talet. Denna servis är vit med små små guldblommor, som passar att duka till julbordet men även till andra olika tillställningar som till midsommar, fest, bröllop ja en mångsidig servis. Och det känns jättebra att jag har en sån servis som passar till så mycket. Köpte den på Tradera för många år tillbaka och har använts flitigt hos oss. Och sen att den har så många delar är ju bara ett plus. Får jag tid och kommer ihåg kan jag försöka ta fina bilder på den på julafton så får ni se vilken härlig vacker servis jag äger och som jag bara älskar.

4 Comments

  • blondina

    Jag älskar doftljus 🙂 sv; Jo jag vände på dygnet rejält de är inte hundra procent normalt nu heller vi lägger oss vid 19.00 sover till 4-5 på morgonen hahah xD men tur de då jag ska upp å jobba imorgon, ska upp vid 5 och börjar 6:15 😛

  • Helena

    Har också gjort kalender på mina kids i alla år, men vette hundan om det blir i år. Delvis för att de är stora nu (19 och 14) men kanske främst för att de inte längre är så glada i att posera när mammarazzi går igång med kameran i högsta hugg. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *