En helt vanlig dag

Gokart ska nån få i julklapp

Nu kommer den glada nyheten. Som ni alla vet så har jag barnbarn och våran äldsta Liam som är fyra år har vi äntligen köpt en Gokart till som han kommer att få i julklapp. Liam älskar allt som har med bilar och racerbilar att göra. Han är en hejare på att köra race på datorn med både ratt, gas och broms.

Sådan far sådan son Gokart vi bara älskar

Min son har från ung ålder kört både gokart och folkrace. Han har vunnit många tävlingar och älskar motorsport som alla grabbar i vår familj gör. Första gången som han provade folkrace så kom han på andra plats och vann över många kända folkraceförare. Så det var en bra start för honom. Då skrevs det i lokaltidningen om honom och sen dess har han blivit omtalad i flera tidningar och motorsport magasin.

Gokart
Första omnämnanden

Nu har han egen familj och det är klart att Liam har tagit efter sin far. Så det ska bli roligt att börja med att springa ute på banorna till våren igen. Tror aldrig jag har missat en tävling som min son har kört inte heller en träning så ofta. Fick höra en gång från en funktionär på en tävling att det inte var nån tävling om inte jag var där och hejade och stöttade. Men usch vad tiden går och nu är den tiden förbi men kommer bli roligt att uppta denna aktivitet med mitt barnbarn.

[bloglovin_button]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.