Samarbeten

Golvslipning på ett professionellt med K3 golv

Har ni nångång slipat golv på egen hand. Då vet ni vilket mödosamt arbete golvslipning är och speciellt om man inte har ordentliga maskiner. Om jag skulle behöva slipa ett golv skulle jag absolut anlita ett företag som kan den saken. Och då skulle jag säkerligen bli väldigt nöjd. Vi har haft funderingar på att göra det i vårt vardagsrum. Då det troligtvis finns ett parkettgolv under nuvarande golv har det sagts till oss när vi köpte vårt hus. Och det ska vara i ett vackert fiskbensmönster. Skulle faktiskt vara roligt att ta fram det golvet. Man kunde ju höra efter om det går att göra det då man limmat på ett plastgolv på det och vad det skulle kosta. För om det inte skulle vara så fasligt dyrt skulle det vara idé att göra det.

Golvslipning

Förr I tiden blev väldigt dammigt vid golvslipning. Men idag finns det avancerade maskiner som fångar upp det mesta av dammet. Så man behöver inte vara orolig att hela huset ska damma igen. Tekniken går framåt.

K3 golv företaget med erfarenhet och kunskap

Golvslipning

Perfekt resultat vid golvslipning krävs det bra maskiner och vana vid arbetet som jag har skrivit. När du anlitar K3 golv som kommer till er för att utföra arbetet så har dom med all utrustning och utför jobbet tidseffektivt och med stor noggrannhet. Efter arbetet gör dom också rent så att det blir dammfritt. Dom har även ansvarsförsäkring om nånting skulle gå fel. Och det bästa av allt är att du kan använda rot avdraget på arbetet och som är avdraget på fakturan som du får.


K3 Golv finns och är verksamma i Stockholm med omnejd samt Uppsala. Oavsett om det är massivt trägolv eller parkett som är vanliga i våra hem så har K3 golv både kunskap och erfarenhet att kan utföra golvslipning av K3 Golv på ett professionellt utförande.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.