En helt vanlig dag

Vårblommor från Plantagen blev det idag

Första vårblommor

Idag på eftermiddagen blev det en tur till Plantagen för inköp av en blomgrupp av påskliljor och minipanse’er. Hitta en fin uppsättning som blev perfekt till min runda kruka som går i blått mönster. Åkte hem och fick lust att ställa iordning ena altanen som ligger vid ingången till vårt hem. Och imorgon får jag besök av ett företag. För jag tänker som så att är det varmt och soligt mitt på dagen kan man sitta ute och ha möte. Det är härligt med de första inköpen av vårblommor. Och när man gjort det känns det otroligt skönt för då vet man att det blir varmare och varmare för varje dag.

Vårblommor

Dagarna går fort och yngsta sonen skriver på köpehandlingarna på sin nya lägenhet på fredag. Jag har samlat ihop lite grejer till han så att han inte behöver köpa allt nytt. Lägenheten ligger på det fina nybyggda området i Västerås Öster Mälarstrand. Han har 100 meter ner till vattnet och där finns ett promenad stråk längst med Mälaren. Jag är ganska säker på att han kommer att trivas i sin fina topp lägenhet.

Vårblommor

Chelsea har börjat med att hon vill ha hjälp med sina ben med att få ut märgen. Hon älskar märgen och det är verkligen hennes favoritgodis. Så nu på kvällen har jag suttit och petat ut märgen och Chelsea sitter lugnt och väntar att jag ska mata henne. Så när hon är sugen på godiset hämtar hon sitt ben som hon lägger i famnen på mig. Igår blev det hundgården i stan för att leka med sina vänner. Och igår hade hon en otrolig Energi så hon blev så blöt hela hon efter all spring.

Barrells delikatesser

Ni som inte hört talas om Barrells delikatesser får lite nyheter här. Inom nån vecka kommer webbshoppen starta och där kan du handla olika delikatesser så som kaffe, te, godis och dina favoritkryddor.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *