Trädgård

Utflykt till en trädgård

Oj vad solen sprack upp idag. Blev riktigt solskensväder. Idag har jag hittills hunnit med att rensa i rabatter men även åkt iväg att titta på en trädgård som låg väldigt nära mig.

Hittade trädgården på Riksförbundet svenska trädgårdar. Slog en signal och undra om hon kunde ta emot mig. Så vid 12 tiden åkte jag dit och fick lite trädgårdsinspiration. Det var en väldigt trevlig trädgård med cirka 1000 plantor plus sittplatser och ett badkar som man kunde bada i. Fast hon skulle rengöra badkaret inför säsongen. Sjövatten får hon till badkaret och trädgården. Då hon får sjövatten till trädgården behöver hon ingen gödsel till sina plantor. Sjövatten innehåller både alger och annat. Hon sålde även plantor från sin egen trädgård. Jag fick en pionvallmo och köpte tre stycken solrosor valentine som är flerrotade. Dom ska jag plantera lite senare idag. Äntligen får jag vackra solrosor. Men även pionen kommer bli fin.

På söndag står flera trädgårdsintresserade och säljer plantor vid Ekbackens allmänning. Då ska man nog ta en tur dit för man får väldigt billiga plantor. Hälften billigare än att du skulle köpa i butik.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *