Samarbeten

Testamente är bra för de efterlevande

Alla kommer nångång I livet förlora en nära och kärs bortgång. Det är livets gång och oundvikligt. Det är en tragisk upplevelse som medför sorg och saknad. Vi kommer känna sorg och förtvivlan och känna saknad. Och i sorgen och saknaden ska vi även hantera eventuellt ett arv från den bortgångne. Kan bli väldigt påfrestande om inget skrivet finns. Det kanske är flera som ska dela på arvet och med inget testamente kan det lätt bli påstridigheter mellan dom efterlevande. Och man kan bli ovänner. Därför är det bra att det finns ett testamente som det står klart och tydligt hur du vill att dina egendomar ska fördelas till dina efterlevande. Ett juridiskt bindande skrivet testamente blir din önskan hur du vill att det ska bli efter din bortgång. Och alla tveksamheter finns inte med ett skrivet bindande testamente för de efterlevande.

Testamente

Juridiskt bindande testamente

Testamente

Då är det bra att skriva ett testamente hos en advokat som är specialist på arvsrätt. Melin & Fagerberg advokatfirma har kontor i Göteborg, Borås och Alingsås. De har familjerätt och brottmål som specialområden, och anstränger sig hårt för att deras klienter ska få den hjälp de behöver oavsett vilken situation de befinner sig i.
Som Göteborgsbaserad advokatbyrå är de ”obundna” vilket kan vara bra för klienter som bor i Borås, där ibland ”alla kan känna alla”. Deras kontor ligger alla nära tingsrätterna i respektive stad, vilket innebär vissa kostnadsmässiga fördelar för en klient när de företräder dig i domstolstvister. Dessutom har dom Gratis rådgivning! Och är Specialister inom arvsrätt. Du får personlig hjälp. Samtidigt som du minimera konflikter bl.a. genom att låta en oberoende specialist hjälpa till och inte en familjemedlem. Konflikter kan lätt uppstå mellan de efterlevande så ett juridiskt bindande testamente är det bästa för de efterlevande. Samtidigt som ett testamente visar hur din önskan ska hända med dina egendomar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *