En helt vanlig dag

Fredag och nästan vår

Vilket härligt väder det blev här på eftermiddagen. Kändes nästan som vår. Då var man ledig i tre dagar och ska bli så skönt. Hoppas dessa dagar även bjuder på sol och härligt väder. Ikväll blir det fredagsmys till levande ljus och gott tilltugg. Och kanske titta på nån film. Men först väntar bastun och efter det brukar jag bli så pigg även fast jag kanske är supertrött före. Bastu är bra för kropp och själ och jag brukar känna mig väldigt välmående efter ett bad.

Tänk vad jag tycker det är snyggt med svarta ljus. Har aldrig haft det förut utan brukar mest bli vita. Ljusmanschetterna har hängt med i typ hundra år…ja kanske inte hundra men väldigt många och dom är gjorda av glaspärlor.

På söndag firar vi två födelsedagsbarn. Min make och svärdotter fyller år. Vi brukar alltid fira dom tillsammans.

Nu ska ni ha en superskön fredagskväll. För bastun väntar på mig!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *