En helt vanlig dag

Våran sköna juldag

Så skön juldag vi haft idag inte bara med umgänge utan ute i naturen också. Mitt på dagen var vi ute med Kaisu för hon behövde verkligen motion men så även jag efter all julgott man proppat i sig sen igår. Maken tog några underbara bilder från promenaden med fantastisk sken på alla bilder. Det var underbart skönt väder idag och inte alls så kallt som igår på julafton. Riktigt härligt var det på den sköna promenaden.

Sen på eftermiddagen var vi en tur till Kvicksund och hälsa på mamma och pappa. Var några timmar där och proppa i oss mera godsaker som choklad och gott kaffebröd. Och som vanligt kom vi in på att diskutera politik. Slår nästan aldrig fel när vi besöker dom så blir en stor del av samtalsämnet just politik. Snacket om hurvida vi ska få en regering eller inte och mycket snack om vilken politik som är bäst för framtiden. Många argumentationer blir det så klart. 

Imorgon är det min sista lediga sen jobbar två dagar för att sen få lite ledigt igen inför nyår. Och till nyår ska vi åka in till lilla staden närmare bestämt till Fiskartorget för att titta på den spektakulära lasershowen. Det ska bli jätteroligt och spännande. Kaisu tar vi med oss då laser är ett bra alternativ för skotträdda hundar. Tänk om fler och fler städer kunde ta efter nyårsfirande med laser. Så många hundägare skulle bli så glada. Skulle ju vara härligt för hundägare vars hund är skotträdd och slippa se sin hund darra av skräck med vidöppna ögon.

Nu blir det att värma på goda glöggen. Landa i soffan och njuta koppen med glögg och pepparkakor. Dagarna går väldigt fort dessa juldagarna så imorgon ska det också verkligen njutas så där sista dagen.

Toodello alla fina ni!

8 Comments

 • wiper

  Vilka härliga bilder. Vi var också ute och promenerade men bilderna är inte klara än. Håller med om att det känns bra att promenera efter all mat och godis. Vi hade nog samma klimat men det blåste lite. Det känns lite jobbigt att vi inte fått klart med regeringen. Dom svamlar så mycket utan att komma till resultat.

  Laser är ju mycket bättre och skonsammare för djuren så jag håller verkligen med dig. Vart ligger fiskartorget? är det i Västerås med omnejd?

  Snart har vi ett nytt år och det känns som tiden rusar iväg. Vi har snart bott här i Västmanland 2 år.

  God fortsättning på julen
  kram från
  Malin

 • Tina

  Detta med laser är ju toppenbra! Själv har vi en gammal liten hunddam på 11 år som på ålderns höst ogillar smällare. Hon blir så rädd att hon bara skakar och vi får täcka över henne med täcke samt ha henne intill oss. Ändå hjälper det inte utan vi tar oss igenom stunden vid midnatts slaget.

  Så vackra bilder på Er promenad! Låter som en härlig julledighet med fina promenadstråk, närvaro och mycket gott att äta ?

  Önskar dig fortsatt fina sköna bra dagar Anita Birgitta?

 • Charlotte

  Det måste vara skönt att få gå ner i varv och bara vara några dagar, även om det blir många julgotter. Själv är jag hemma efter julfirande i Luleå. Många timmar i bil, men det var det värt.

 • blondina

  Fina bilder söta du 🙂 sv; Tack snälla fina du 🙂 Jag kämpar för att de ska må bra & ha de bra 🙂 Men igår kände jag att tålamodet var slut, jobbat månd tisd onsd och torsd var väldigt sliten 🙁 Kram hjärtat <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.