En helt vanlig dag

Är ni intresserade

Det är skönt att tända en brasa direkt när man vaknar på morgonen. Brukar göra det på helgerna så även imorse när jag vakna och kände mig lite frusen. Idag har vi bara tagit det lugnt och bara haft en skön dag och lite senare på kvällen tog vi bastubad. Och nu sitter vi framför TV och myser.

Men nu till nånting helt annat som jag tänkte höra med er om det finns intresse. Har skrivit ett inlägg om hur man skriver sin självbiografi. Och som ni vet så har jag skrivit en biografi som jag gav ut 2017. Nu är ju böcker lite av en färskvara och därför tänkte jag höra med er om ni vill läsa den i min blogg. Om jag lägger upp ett kapitel i veckan och då du får låsa upp inlägget för endast några kronor. 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.