Uncategorized

Godis i reklamsyfte

Det finns många företag som har godis med sin egen logga som man bjuder på till sina kunder. Personligen tycker jag om när man kommer till ett hotell som bjuder på godis med sin egen logga. Det är proffsigt att göra reklam för sitt företag oavsett vilket företag du har genom logga på godis. Och godis kan man bjuda på när som helst. Du kan t.ex ha det vid kunddisken, vid kassan men även vid olika event som du deltar i.

Bodde på ett hotell för ett tag sen. Och det var första gången som jag stötte på ett hotell som just hade sin egen logga på godiset. Jag tyckte det var trevligt men framför allt proffsigt att ha det så. Jag kommer med all sannolikhet bo flera gånger på det hotellet i framtiden. Men förutom profilgodiset hade dom även sin logga på all hygien artiklar.

Ett företag som satsar på sin profil att synas utåt det är ofta dom företagen som det går bra för. Och en kund som får det bästa intrycket av ett företag är även kunder som kommer tillbaka. Så profilgodis är ett steg till att lyfta fram ditt företag och göra det synligt. För vad brukar man säga inom företags branschen? Jo att “syns man inte finns man inte” Och det citatet har nog ganska stor sanning I sig. Som företag ska gå bra ska man synas på alla sätt och vis.

Hos Presenta kan du beställa ditt godis

Med över 30 års erfarenhet har Presenta med att leverera profilgodis med bland annat påskgåvor, julgåvor samt profilprodukter både till stora och små företag.

Presenta har även väldigt nöjda kunder genom att ha sina fyra kundlöften TRYGGA LEVERANSER, HÖG KVALIET, AKTIVT MILJÖANSVAR SAMT STOR FLEXIBILITET

Så är man i funderingar på att köpa profilgodis bör man absolut titta på Presentas stora utbud.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *