En helt vanlig dag,  Mitt hem

Med det ena och andra

Sotaren har varit här på förmiddagen och sotat, trodde jag skulle få ett tjå med jobb efter han men han tog rätt på allt så nu kan vi elda på hela vintern. Just nu håller jag på och tvättar, fick hem tvättnötterna idag, såklart så måste jag testa om det fungerar. Tvätta några blusar i 40 grader som tyckte kändes rena och de dofta gott med citron. Nu har jag andra tvätten på G med underkläder i 60 grader… Hoppas dessa också kommer att kännas rena. Mittemellan allt pysslande idag så var jag tvungen att klicka hem dessa snygga gardiner från Jotex, billiga var dom också och heter Kristin. Rätt färg (vildvinsröd)  hade dom också då jag gillar röda toner. 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *