Mitt hem

Projekt många på gång samtidigt

Många projekt på gång samtidigt 

Hujeda mig vad dagarna går fort, tyckte precis det var måndag igår utan redan torsdag imorgon. Men så ska det väl vara när man har fullt upp på dagarna. Men det viktigaste är att man har roligt i det. Dagen bjöd även på gott väder med mestadels soligt. Och sol behöver då jag för jag känner mig både piggare och får en massa energi då.

Stolsdynorna har kommit som jag beställde till en av våra trädgårdsgrupper. Men vi har inte kommit så långt med arbetet med att byta altan brädor för vi fick ett helt annat projekt som vi påbörjade. Vi rev ner en del av staketet som Vättern mot åkern och skogsdungen. Vi tänkte det blir snyggare då vi hade växter som växte bakom staket. Och på så vis fick vi en hel del brädor med samma mått till altanen. Just nu har jag inte tagit några bilder på varken dynorna eller hur det blev med staket borta, men återkommer med det i ett senare blogginlägg.

När man har flera projekt på gång samtidigt så tar allt sin tid men jag kan visa hur köksluckorna blev med sin rosa färg. Väggskåp en görs till helgen och dom ska jag klara att göra själv då jag såg hur Sofia gjorde.

Till och med min make tyckte det blev snyggt fast han alltid tyckt att det ska vara neutrala färger i köket. Ser väldigt nytt och fräscht ut.

Nu ska jag varva ner med en kopp kaffe sen tänkte jag att jag skulle börja med att rensa i linneskåp då det är stort behov av en ordentlig rensning.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *