Samarbeten

Tak för ditt hus eller byggnad

Har man ett hus eller en byggnad kan det vara tryggt att veta att man har ett tätt tak. För har man ett gammalt slitet tak kan det börja regna in. Så det är bra att man har koll. Börjar det regna in har man väntat för länge med att byta tak. Och när det börjat regna in kan större skador ske på huset.

Att byta tak själv bör man vara väldigt händig och kunnig därför anlitar dom flesta ett kunnig takläggare som har stor erfarenhet. Plus att du då får oftas lång garanti på arbetet. Det är inte många år sen som vi var tvungna att byta tak på vårt hus. Det var i samband när vi köpte det och visste då att det måste göras. Men känslan att ha fixat det och inte behöver tänka på taket på väldigt många år framöver känns skönt. Men 1 till 2 gånger om året går vi upp på taket för att inspektera taket. Och det är en bra vana som alla bör göra som har ett eget hus. För det är bra att inspektera taket med jämna mellanrum. För då kan man med egna ögon hitta brister som behöver åtgärdas.

DM TAK är ett familjeföretag

Tak

DM TAK har funnits i flera generationer. Så deras kunskap har gått från generation till generation. Dom har funnits ända från 2001. Dom finns i Stockholm med omnejd och har gjort väldigt många takarbeten genom åren och alltid med stor kvalitet. All deras arbeten utförs med stor kunskap och yrkesskicklighet. Det gör att dom kan utföra både lätta och svåra arbeten.

Man kan kontakta dom om du är i behov att fixa taket för en offert. I offerten ska allt stå som ni har kommit överens på vad som behöver göras på just ditt tak och naturligtvis priset också.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *