En helt vanlig dag

Lite allt möjlig uppdatering

Redan fredag imorgon, ska bli jätteskönt. Men huj vad kallt det är och igår morse kom det faktiskt lite snö hos oss. Men det smälte bort lika hastigt. Och tur var väl det för det räcker med kylan om det nu ska vara kallt.

Vilka framsteg Chelsea gör för nu har vi lärt henne att hon ska plinga på klockan som vi hängt vid dörren. Hon plingar på den varje gång som hon vill ut. Tog inte så många dagar att lära henne smart som hon är. Långpromenader tar vi varje dag men nu får man klä på sig ordenligt för att man inte ska frysa när man går på länk.

 

I dagarna som gått har jag börjat på nytt arbete som kvalitetsledare på ett mellanstort företag som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Och det känns som jag kommer att trivas och har en spännande tid framöver. Jag skrev ju tidigare att jag hade planer på att byta bana. Och visst har jag provat att göra det under april månad som mötesbokare. Men gud så tråkigt att sitta i telefon hela dagar. Så när jag fick den här möjligheten, det var klart att jag inte tacka nej med att fortsätta i städbranschen. För där jag har all kunskap. Det där som jag träffat på massor med underbara engagerade människor. Det är där som jag skrattat och det är där som jag gråtit. Allt detta har jag fått uppleva genom åren jag varit i branschen. Och jag skulle inte vilja byta ut det. Men mest har jag fått skratta med underbara människor.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *